keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Eturistisiteen viikot 2-3

Uusi eturistiside on jo monta viikkoa vanha, jee! Ja hommat etenee!

Kun eka viikko oli mennyt maatessa, niin
viikolla kaksi aloitin puoliksi jo työhommiakin - alkuviikosta etänä kotoa ja muutamia tunteja päivässä. Pää toimi vielä hitaasti ja istuminen sattui.

Yhtenä aamuna kahvinkeitin oli rikki, joten kahvinhimo ajoi raukan myös ensimmäistä kertaa "ulos" eli autolla kilsan päähän kahville 😂. Automaattiauton ajaminen oli yllättävän helppoa - vaikeintahan on päästä autoon sisään ja sieltä pois!

Back to work!

Paras motivaattori

Loppuviikosta tein keppien kanssa jo asiakkaalla pari melkein täyttä päivää, mutta takareisi ei oikein kestänyt istumista, ja muutenkin jalat turposivat kun niitä ei joka välissä ehtinyt nostella ylös lepäämään. Saati että jäitä olisi ollut aikaa pidellä polvella. Ja jumpat piti toki ehtiä tekemään aamuisin ja viimeistään heti työpäivän jälkeen. Haasteellista, mutta mahdollista.

Ulkoliikuntaa

Kahden viikon kohdalla käytiin jo pakohuoneilemassa kaupungilla ja hienosti siinä kepit unohtuivat lukkojen ja pulmien kanssa touhutessa.

Eka fyssarikäynti oli reilu kaksi viikkoa leikkauksesta. Ihan hyvältä kuulemma näytti jalan taipuminen ja suoristus. Käski jatkaa samoja harjoitteita ja vähitellen jättää keppejä pois. Opin, että parempi kuitenkin kävellä kepeillä kuin kauheasti ontua, se voi muuten jäädä päälle. 

Aluksi tuntui mahdottomalta ajatukseltakin astua jalalla ilman keppejä, mutta äkkiä se siitä lähti sujumaan kun kokeneemmat kannustivat. Kolmannen viikon lopulla ne seisoivat lähinnä koristeena ovenpielessä. Kävely on hidasta, mutta sujuu jo melko hyvin.

Tästä jatketaan kohti seuraavia etappeja - pikkuhiljaa ohjelmaan saa ottaa jo kohta kyykkyjä ja muitakin jumppaliikkeitä, jotka tuovat kaivattua vaihtelua.

15.9.: polvi 3 viikkoa, lapset 5-vuotta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti